VAN / GEVAŞ - DEREAĞZI İLKOKULU

04326222061
DEREAĞZI MAH. LİSE CAD. DEREAĞZI İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 16/2 GEVAŞ / VAN
Vizyon
Çağdaş, teknolojiyi yakalamış, sosyal ve kültürel faaliyetlerde etkin, eğitim ve öğretimi layıki ile yapan bir kurum olarak anılmak istiyoruz. Çağın gereklerine cevap verebilecek bigi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanım ile başarıda sınır tanımayan geleceğe umutla bakan, hedeflerine ulaşmak için çalışan üreten ve sürekli gelişien bir kurum idealimizdir. Atatürk ilke ve ikılaplarına bağlı, çalışmayı teşvik ederek ödüllendirmek, çalışanlar arasında açık iletişim sağlamak ve işbirliği sağlamak, birlik beraberlik ruhuyla hareket ederek ekip çalışması yapmaki öz eleştiri yapabilmek ve eleştireye açık olmak.
Misyon
Bizler ışığını Atatürk´ten alan Türk Milli Eğitim sistemininin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, üreten, yarınlarımızı oluşturacak mutlu ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün
kalorifer
Okulumuza ulaşım Gevaş´ta kalanlar için ücretli servisle yapılmaktadır.
Köy
Okulumuz ilçe merkezine 15 km uzaklıkta olup il merkezine 45 km uzaklıktadır.